måndag 16 november 2009

Ny jämförelsetjänst?

Jag har gått och funderat på en jämförelsetjänst som jag saknar inom privatekonomi. Ett tag funderade jag på att försöka ge mig på att göra en sida till denna nya jämförelsetjänst men tyvärr saknar jag den kunskapen. Istället valde jag att sammanfatta min idé i en e-post till Compricer och det ska bli kul att se vad de svarar (om de svarar).

Det känns bättre att ge den till en etablerad aktör än att gå runt och sakna den och skulle de inte ge ett positivt svar så skickar jag vidare den till andra aktörer inom jämförelse. Själv vinner jag inget på tipset (mer än att jag kan använda jämförelsetjänsten) men nu slipper jag att fundera mer på den när jag "rullat över bollen". Själva idén skriver jag om när någon gjort den eller när jag ger upp mitt tipsande utifall att ingen nappar.

(Tillägg: Svaret jag fick finns som kommentar till detta inlägg)

1 kommentar:

Auri sacra fames sa...

Hej Auri,

Tack för ditt mail! Vi uppskattar verkligen när våra besökare tar sig tid och skriver till oss. Era förslag och idéer är ett viktigt led i vårt fortsatta arbete med att ständigt förbättra och utveckla våra tjänster.

Det är en intressant och välformulerad idé du föreslår som nog kräver ytterligare en hel del eftertanke och planering för att kunna genomföras på ett adekvat sätt. Som du säkert förstår har vi redan den kommande tiden planerad rent utvecklingsmässigt. Det gör att vi i dagsläget inte har möjlighet att dedikera de resurser som krävs för att verkställa ett projekt av denna kaliber. Vi håller dock gärna på idén framöver för framtida diskussioner och utveckling och hoppas det är OK med dig.

Tack återigen för att du tagit dig tid!

Mvh

Johann