fredag 28 augusti 2009

Vart är det billigast?

Det ligger väl inte riktigt i tiden för mig som har använt upp det mesta av mina semesterdagar och som inte sparat särsklit mycket till en utomlandssemester. Ändå är det oerhört kul att få tips av en läsare.

Trots att det antagligen ligger fel i tiden för många fler än mig så måste jag ändå publicera det nu. Kanske är det någon som är tid och råd till en höstresa?

Vanliga saker att titta på när vi bokar en resa är solchanser, kostnad för resa. Det som många glömmer att kolla upp innan resan är hur mycket det kostar att köpa mat och andra varor/tjänster när de väl är på plats. En viktig parameter om det t.ex. ska köpas mycket presenter eller om tiden ska spenderas på aktiviteter.

Tack Markus för länken till listan på världens billigaste städer! Jag kommer att ha den i åtanke den dagen det är dags att resa utomlands.

2 kommentarer:

Peter Andersson sa...

Tack för tipset! Bra lista det där. Tror som du säger att det är väldigt vanligt att bara vara extremt fokuserad på de absolut lägsta flygbiljetterna och inte på vad det väl kostar på plats. Det är ju på själva destinationen som man slösar mest pengar normalt.

Auri sacra fames sa...

Tacka Markus, det var han som skickade länken till mig, riktigt kul när läsare tipsar mig istället för den vanliga envägskommunikationen=)