lördag 5 maj 2012

TV, bäst på att spara pengar

Fick en e-post skickad till mig som fick mig att le. 

Hej! Jag jobbar på ett Tv-produktionsbolag och vi är i uppstarten till ett nytt Tv-program. Vi letar efter människor som är bäst på att spara pengar! Ekonomiska/sparsamma eller rent av snåla människor. Människor som sätter stor stolthet i sitt sparande. Hör gärna av dig om du är nyfiken, vore kul att prata med dig! 

Såg framför mig hur jag sitter framför mina exceldokument med en videokamera över axeln. Nej, jag tillhör inte de som är bäst på att spara och det är inte heller min målsättning. Jag försöker mest få ihop livet med en sund ekonomi i bakgrunden. Ser dock fram emot att se några av Er andra ekonomibloggare på TV för jag kan knappast vara den enda som fått denna e-post!

6 kommentarer:

Auri sacra fames sa...

Passade naturligtvis på att tipsa om några andra ekonomibloggare som är bättre på att spara när jag svarade på e-posten. Den första jag kom att tänka på som jag tycker skulle passa för idén var faktiskt Pengar och Cash.

John Zenkert sa...

Hur gick det med detta? Vet du vad det var för TV-program?

Auri sacra fames sa...

De jagar väl deltagare fortfarande, inte länge sedan pengar och Cash skrev att han fått frågan. STO-CPH Produktion AB var det om du vill anmäla dig =)

Auri sacra fames sa...

Jag tackade nej om det inte framgår av mitt inlägg=)

John Zenkert sa...

Ah, okej. Jo, det förstod jag. :)

Carl P sa...

Jag fick också en förfrågan. Låter som förnedrings-TV...