torsdag 12 mars 2009

Tjock vakt

I helgen är det fest i Göteborg med kompisarna. Min sambo ska åka till Lund och festa samt studera ihop med sin kompis som varit mentor i ekonomistytning tidigare. En bra kombination av nytta och nöje.

Trots att båda har boende fixat så är det är dyrt att resa runt och besöka krogar och restauranger. För att minska helgens kostnadsbild så kommer jag nog att dra ut alla sladdar i hela huset som inte går till något som värmer upp eller kyler ner. Då får vi iaf en liten minskning på helgens totalkostnad.

Det känns alltid lite olustigt när huset kommer stå tomt en hel helg med tanke på inbrottsrisken. Vi har inget larm eller liknande så vi får förlita oss på grannsamverkan plus något helt annat. Förhoppningsvis tittar en eventuell inbrottsttjuv in genom fönstret innan inbrottet och ser vår tjock-TV. När tjuven ser den inser han/hon förhoppningsvis att det inte finns något av värde och åker vidare.

1 kommentar:

Sefo sa...

*skrattar* Det var det roligaste jag läst på länge! Men jag antar att det faktiskt ligger något i det, "tjock-tv" är kanske ett för tungt jobb för en inbrottstjuv? =)