fredag 8 maj 2009

100 % avkastning!

Tidigare har jag svarat på e-post direkt men för ett tag sen skickade jag en e-post till en egen adress och insåg att min identitet inte var så skyddad som jag trodde (mitt riktiga namn som avsändare). Som tur var så kom det inte så många e-post innan jag upptäckte detta så pseudonymen Auri Sacra Fames är fortfarande det namn som 99% av läsarna "känner mig" som.

Det vore ändå tråkigt att inte svara på de e-post jag får och särskilt inte när en läsare har hittat något som verkligen tilltalar mig. Detta var helt klart något som jag måste ta upp på bloggen och jag litar på att det är sant även om en liten del av mig tvekar. (Är det för bra för att vara sant så är det.....)

Läsaren Hannes hittade en automat i Lund som heter Drömautomaten. Det står inget företagsnamn på denna automat och stoppar du i en femkrona så får du ut en tiokrona. Efter att ha provat en gång växlade han till sig ett par femmor extra som byttes mot lika många guldtior.

Är det någon som vet något om denna automat? Hannes trodde det var reklam eller ett konstverk. Min gissning är att automaternas omsättning har sjunkit och att det är ett reklamtrick för att få upp omsättningen igen.

Ett ganska smart trick i sådant fall då iaf jag kommer hålla ögonen efter en liknande automat i helgen samtidigt som jag gör lite gratisreklam här på bloggen. Tack för din e-post Hannes!


(Klicka för större bild, drömautomaten står till vänster)

2 kommentarer:

Auri sacra fames sa...

Jag fick 164 träffar på hitta.se när jag sökte på Hannes och Lund så jag hoppas att du inte anser det dumt av mig att använda ditt förnamn!

Auri sacra fames sa...

Svaret på frågan hittar du här:

http://milstolpe.blogspot.com/2009/05/dromautomaten-forts.html