måndag 25 maj 2009

Skriftlig plan

Hela helgen har gått åt till att bygga förråd. När någon läser detta så är första tanken att det står ett färdigt förråd på plats men det går inte särskilt snabbt. Bara att riva det gamla utedasset samt att få ner plintar i marken tog hur lång tid som helst. Igår fick jag iaf dit de första brädorna i konstruktionen.

Det stör mig lite att jag inte kan ta med pengarna och tiden jag lägger på att renovera i mitt långsiktiga sparande. Ekonomiskt fördelaktigt är det i vilket fall. Jag sparade nog 1000 kr med tanke på de aktiviteter jag deltagit i om jag inte jobbat hela helgen.

Vad var det han sa i "Richest Man In Babylon"? En tiondel av det du tjänar är ditt att behålla. Det vi får ut av renovering och nybyggnad är vårt att behålla till hundra procent.

Jag tror att jag ska lyssna på Per Pennings kommentar på inlägget G+, eller? Det är jag som bestämmer över vad jag ska ta med. Jag har inte haft någon detaljerad plan tidigare men jag ska nog börja fila på en personlig plan för att nå ekonomisk vishet och framtida ekonomiska framgångar.

Bara städarbetet tar enorm tid. Vi har en skräphög som är lika hög som vår husvagn och som måste köra till soptippen inom kort.

1 kommentar:

minna sa...

jag vet! Det tar timmar att bara städa ut det gamla!!