tisdag 10 november 2009

Hipp hipp hurra


Planen var att skriva en lång sammanfattning om vad som har hänt sen starten men nu märkte jag att jag missat att "Vägen till ekonomisk vishet" fyllt ett år. Det var den 9 november år 2008 som det första inlägget skrevs och sen start har det blivit mer än 500 inlägg. Det måste väl nästan placera mig som en av de flitigaste skribenterna inom privatekonomi även om jag är långt från de som skriver mest.

Bloggen har funkat bra som motivationskälla för att ta tag i min ekonomi och trots att jag känner att jag har en bra grund att stå på så funderar jag inte på att sluta skriva. Däremot känns det som att jag inte kommer att kunna leverera samma mängd med inlägg under andra året då jag tycker att det hela tiden blir svårare att hitta tid.

Jag vill även passa på att tacka alla läsare! Jag tror inte det är någon större grupp som aktivt följer min resa mot ekonomisk vishet utan mycket består av enstaka besök. Då jag skrivit flitigt så har ändå en liten grupp läst flitigt och besökt bloggen flera gånger per vecka. I början var bloggen endast till för att förbättra min ekonomi men nu är den lika mycket läsarnas dvs att mitt mål är även att den som följer min resa ska finna inspiration till en förbättrad privatekonomi.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis.
Startade min blogg igår så de fyller år samma dag.

Miljon Nummer Ett sa...

Hej!
Jag har just startat en ny blogg med tips om hur man kan spara pengar. Det finns tips på gratiserbjudanden, sådant som nästan är gratis, och en massa tips som kan underlätta din ekonomi.

Så om du vill läsa om små tips som kan vara av nytta kolla in min nystartade blogg http://miljonnummerett.wordpress.com!

Hälsningar Miljon Nummer Ett, http://miljonnummerett.wordpress.com

Spara Dig Rik sa...

Grattis! Starkt jobbat att ha hållit ut, hoppas du fortsätter!

Auri sacra fames sa...

Alexander:
Grattis och tack! Välkommen till ekonomibloggvärlden! =)

Miljon Nummer Ett:
Jag ska kika in och ta en titt! Välkommen till ekonomibloggvärlden! =)

Spara dig rik:
Tack! Jag kommer nog att fortsätta ett bra tag men jag känner att aktiviteten på bloggen kommer att minska med tiden.

svenskmillionaire sa...

Grattis!

troi sa...

Grattis! Min blogg fyller faktiskt också snart år!

Auri sacra fames sa...

Svenskmillionare:
Tack!

Troi!
Tack & Grattis i förskott!