tisdag 9 juni 2009

Från kaos till eventuell tidsbesparing

Igår fick jag för mig att jag skulle lägga till en extra kolumn på högersidan i min blogg. Skälet var att jag skulle fylla på med lite fler länkar och jag tyckte att det skulle bli bättre att få detta utrymme också.

Jag märkte att det antagligen inte skulle gå något bra när bland annat listan med bloggar jag följer plötsligt var tom (tror jag saknar någon fortfarande). Efter att ha stannat upp och börjat reparera skadorna så insåg jag att mina begränsade bloggkunskaper inte räcker till för att göra en så omfattande ändring.

Istället provade jag att lägga upp det på en annan bloggeradress som jag haft men inte skrivit i vilket gick bra. Jag började fundera på vad jag skulle ha den till och la upp de länkar jag tänkt på. Sen fortsatte jag att lägga upp fler så att jag fick en egen sida med mina bokmärken. Jag kommer åt den från alla uppkopplade datorer vilket gör att jag hoppas på att spara igen tiden som jag lagt på sidan inom kort.

Det finns gott om länklistor på nätet så jag tror att jag själv blir den främsta besökaren på Spargriskost men det var det ganska kul att sätta ihop en ny sida och kanske kommer jag att göra fler i framtiden. Nu är ju min länklista lika lättskött som mitt inlägg Mina aktier.

4 kommentarer:

40procent 20år sa...

Snyggt!

Visst det känns det bra att skapa en ny sida som är kopplat till den gamla :)

Auri sacra fames sa...

Det var som sagt roligt att göra den samtidigt som jag känner att jag kommer att ha nytta av den framåt.

Det är som du skriver om sidan Ekonomibloggar. Befarar att det inte många som har nytta av den men för min del gör det inget då den är gjord i egensyfte=)

Spargrisens Mor sa...

Det verkar vara en användbar lista, och jag lägger in den i min blogglista. Lyckad idé att ha listat intressanta sidor som blir lättillgängliga där.

Auri sacra fames sa...

Tack spargrisens mor, om du har ett bra tips på en länk som jag saknar så får du gärna dela med dig=)