tisdag 19 maj 2009

En saknad kostnad

Efter en grundlig undersökning så visade det sig att vår sjuka hund hade leukemi. Igår kväll var iväg och lekte med henne samtidigt som vi bjöd på alla möjliga godsaker. Efter aktiviteter och fotografering var det dags för överdosen av sömnmedel vilken gjorde att hon somnade i min sambos knä.

Det är min sambo som varit drivande i att ha hund och jag har varit motståndare. Vissa omständigheter gjorde att det blev två hundar och redan då bestämdes att när denna gamla dam går bort så ska vi endast ha en.

Det har varit mycket klagande från min sida över allt hår och extra arbete. En hund mindre gör att vi minskar våra kostnader och sparar tid. Detta borde göra mig nöjd men just nu känner jag mig likgiltig inför ekonomibiten då den rackaren lyckades sätta sina spår även hos mig.

När jag tog med henne på en egen runda och insåg att hon är död om mindre än 30 min började även jag känna mig olustig. Jag är rätt långt från den känslosamma typen av människa men jag tyckte det var riktigt jobbigt att ta hennes liv trots att jag är övertygad om att det var bästa beslutet.

R.I.P. GlufsGlufs

4 kommentarer:

Per Penning sa...

Been there - done that. Jag vet hur tråkigt det är. :(

Sefo sa...

Usch, har genomgått det där så jag anar hur ni mår.
Var rädda om varandra!

minna sa...

oj vad tråkigt! Beklagar sorgen.

Anonym sa...

Tack för Era fina kommentarer, det underlättar att höra att andra känt som jag och repat sig.
Mvh (Auri Sacra Fames) Sambo