tisdag 21 juli 2009

Efter regn kommer solsken

Denna veckan håller jag på att bygga förrådet och jag tycker den mesta tiden går åt till att täcka över materialet och sen ta fram det igen. Regnskur, uppehåll, regnskur, uppehåll osv.

Min far var här och hjälpte mig igår. Han gav mig några tips för att klara bygga själv utan den där extra hjälpen som kan hålla. Han ansåg att det är bäst att bygga själv då det oftast går snabbare än när det finns någon som det går att prata med.

Trots att tipsen var väldigt bra och de gör att jag kan bygga utan de extra händerna så tycker jag att det är bättre om det finns möjlighet att vara två. Det blir roligare samtidigt som jag ändå anser att det går i en snabbare takt.

Jag ha fått en del hjälp av några kompisar när jag byggt och "betalat" med öl och mat. När de skaffar egna projekt så kommer jag att hjälpa till att bygga hos dom. Sen finns det de som inte vill hjälpa till och de får klara sig utan min hjälp i framtiden.

Nästa vecka kommer jag antagligen att åka till en kompis och hjälpa honom med ett staket samt lite grävarbeten. Han var tveksam till att ta dit mig då han tycker att jag har så mycket att göra men jag sa att jag ville. Han var här ett par dagar och flyttade sten för tre år sedan och det har jag inte glömt bort.

1 kommentar:

minna sa...

vänner ska hjälpas åt! =)