fredag 23 oktober 2009

Procentuell förändring 25 oktober kl 14:27Nu är vi runt den 25 denna månad och jag tänkte visa den procentuell förändringen. Kanske blir det sista gången på ett tag då jag tycker att en månad är för lite för att det ska hända tillräckligt.

Trots att Intellecta, som är den enda aktie som tillkommit sen senast, har minskat i värde så har den totala värdeökningen ökat procentuellt. Mycket tack vare Nobia som reagerade ordentligt på kvartalsrapporten idag. Jag har inte hunnit läsa den än men det får jag göra i helgen.

Även Anoto har börjat ta sig till bättre nivåer. Kursökning är inte alltid bra som Sparsamt Leverne Gustav skriver men Anoto får gärna öka för min del. Jag har funderat på att öka mitt aktieinnehav på tidigare nivåer men jag vill inte ha för mycket investerat i detta bolag trots att jag tror på dom inom ett par år. Bättre att kursen går upp så att mitt köpintresse svalnar och jag kan fokusera på andra köp.

1 kommentar:

Gustav sa...

Huruvida kursökningar är att föredra nu eller om ett/två/tre år beror ju också på om man planerar att öka sitt innehav i just det värdepappret. Jag kommer t ex inte att köpa några fler aktier i Swedbank och ser därför gärna en explosionsartad utveckling för deras aktier...:)