onsdag 15 juni 2011

Steg 10

Igår var det åter igen dags för mitt inte så tätt återkommande extraarbete. Sist gav det det 412 kr efter skatt och denna gången var det ett arbetspass på över 8 timmar. Var väl inte den bästa morgonen att vakna till mobiltelefonens väckarklocka då jag inte var i säng förr 02.00 men jag piggnade till på mitt ordinarie jobb.


Denna gång krävs det det 256 kronor för att ta mig en nivå framåt i spelet och jag lutar mig tillbaka och väntar in lönen som kommer i juli.

5 kommentarer:

Daniel sa...

Jäklar vad kul att hitta en till som spelar dubblingsleken! :D Jag har sett den där andra killen som du länkade till någon gång, men han slutade spela för något år sen verkar det som. Riktigt kul att se en till som är aktiv! Ska hålla ögonen på dig! Mina dubblingar hittar du här: http://dubblingsleken.se

Auri sacra fames sa...

Hej Daniel!
Du har nu en ny läsare av din blogg och ny länk från min blogglista, kul att läsa om andra som försöker, ger motivation att öka takten =)

Daniel sa...

Ja, detsamma! Du råkar inte veta hur man gör en sån där fräck blogroll i wordpress? Vore ju trevligt att ha en sådan på sidan!

Auri sacra fames sa...

Tyvärr, kan inte så mkt om bloggar och hemsidor...

Daniel sa...

Haha, då är vi två.

Ska se om jag får ordning på det i alla fall så ska vi se ifall jag inte kan återgälda länktjänsten.