tisdag 26 april 2011

Smått och gott

Inläggen fortsätter med sin frånvaro och jag har haft svårt att hitta motivation till att sätta mig vid datorn när vi har så fint väder och jag har så mycket att göra.

Vår trädfällning är klar och det blev ett nollsummespel dvs. att veden byttes mot trädfällningen. Allt är inte hämtat men det försvinner nog snart och då blir tomten lite finare. Med tanke på hur många svår träd som togs ner så var det nog fördelaktigt för oss. Nästa steg blir att få hit en stor grävmaskin för att fortsätta att fixa tomten.

Vi har även kommit över lite billigt tryckt trallvirke så nu ska vi bygga ett soldäck. Jag har räknat och gjort ritning vilket kommer resultera i ett livsnjutarställe på ca 25 kvadrat till en kostnad av ca 9000 kr. Blir nog ett billigt timpris i slutändan.

Jobbet slukar mycket av min tid och nu har jag skaffat mig en mentor. Min mentor är en kvinnlig VD med massor av erfarenhet och som kommer att lägga sin tid på mig vid 10 tillfällen under detta år. Det är en del av ett program för unga företagsägare/företagsledare som jag deltar i under 2011. Det är skönt att ha någon att bolla med när jag fått utökat ansvar.

Jag har även startat en ny blogg fast denna gång är det till företaget jag jobbar på vilket resulterat i lite bloggande på arbetstid med en branschspecifik inriktning. Kanske därför jag inte orkat med mina egna sidor.

Till nästa inlägg dröjer det dock inte särskilt länge då de privatekonomiska kvartalsrapporterna kommer inom en vecka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett litet tips!
Beställ utsättning av eventuella jordkablar på tomten,innan du släpper loss grävmaskinen.

Auri sacra fames sa...

Tack för tipset, är nog ett bra råd =)