tisdag 17 november 2009

Det blev inget byte

Det blev inget byte av elleverantör, inte idag iaf. Elbolaget hade sparat alla papper och scannat in allt i ett lätthanterligt system. Damen jag pratade med kunde snabbt se att jag hade rätt och hon skulle börja räkna på hur mycket skillnad det har gjort. När hon räknat klart ringer hon och berättar summan som kommer att läggas som ett minussaldo på nästa faktura.

Det var skönt att det löste sig så smidigt som det gjorde och de slapp att tappa en kund. Det blir lite att göra för henne då jag hade fel på när jag gjorde valet. Det är över ett år sedan jag gjorde mitt aktiva val men jag tror ändå inte att det blir någon större penningsumma då vårt hushåll är ganska energisnålt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag borde nog också ta tag i detta. Har tillsvidarepris och diskutera lite om att byta med min svärfar men han sa att vi skulle spara max 500kr per år. Detta gjorde att min sambo inte heller tyckte det var lönt. Men kollade upp priser och det visade sig att jag kan spara närmare 1500kr per år.
Blir att byta så snart som möjligt.

Auri sacra fames sa...

Hej Alexander! Inte lönt??? =) En underskrift och en promenad till närmaste brevlåda för att spara 500 kr per år (utan ytterligare insats), det tycker jag är bra betalt=)(För 1500 kronor så skulle jag springa bort till brevlådan)Bara att ringa ditt elbolag direkt!!!