måndag 1 februari 2010

Ett litet köp

Idag köpte jag några aktier i företaget Insplanet och trots dagens köp så hoppas jag verkligen att kursen rasar då jag är väldigt intresserad av att fylla på mitt ägande i detta företag. Samtidigt kände jag att jag iaf ville göra ett litet köp innan rapport då det fortfarande kändes relativt billigt trots kursuppgångarna sen årsskiftet 2008/2009. Skälet till att jag inte agerat och köpt innan är helt enkelt att jag inte läst på om denna aktie tidigare och jag visste inte ens vad det var för verksamhet. Nu kommer jag följa aktien och vara beredd om den blir billigare med tiden.

Dagens köp blev 30 aktier för 22,40 kr/st. Framtiden får visa om detta var en bra investering.

3 kommentarer:

Gustav sa...

Insplanet var väl rosa strumpornas företag i Draknästet? Jag har för mig att jag läste något negativt skvaller om Insplanet på börssnack häromdan, men vi får hoppas att det går bra för dig ändå. :)

Auri sacra fames sa...

Stämmer bra det! =)
Negativt skvaller kan väl inte vara annat än positivt om det har tillräckligt med effekt för att ge mig möjligheten till köpa billigare?

Personligen har jag svårt för att sålla ut väsentlig information från alla mindre begåvade inlägg på börssnack vilket gör att det blir färre och färre besök men jag får väl ta en titt och se om jag hittar något som får mig att tvivla på företaget. Finns ju även en del som verkar kunna sina aktier.

Tack! Tack!

Auri sacra fames sa...

Tack för infon, var inte så munter läsning när jag hittade det. Dopad resultaträkning...

Avvaktar nog med fler köp tills efter rapport.