lördag 31 mars 2012

Inköp och gåvor

För två dagar sedan öppnade en ny lågprisbutik i staden jag bor strax utanför. Det brukar alltid finnas bra erbjudanden när nya butiker öppnar och jag tog mig dit och köpte en hammock för 1500 kr. Med tanke på att vi har stor tomt och ett litet hus så gäller det att möblera naturen och det kändes som en prisvärd affär särskilt med tanke på årstiden. Jag kunde även passa på att köra hem de två krukor som min sambo ordnat gratis när jag ändå hade fixat släp till köpet. Riktigt stora krukor som stått utanför en butik i staden med ett nypris på 2000 kr/st.

En kompis ordnade även en bardisk för ett par veckor sedan som jag har lackat för utomhusbruk. Eftersom han flyttade förra veckan så passade han även på att slänga in en stereo som han haft i sin bardisk men som han inte behövde längre då han emigrerar från landet till en lägenhet i staden. Livslängden är väl begränsad för en stereo med tillhörande högtalare som stått ute ett tag och kommer fortsätta göra det men gratis är ju gott.

Jag vill även passa på att tacka den säljare från Tele 2 som ringde och lurade mig att beställa ett 4G mobilt bredband. Efter att ha kollat täckningskartorna och inse att 4G inte finns i närheten och spenderat 60 minuter i telefon för att ångra affären var jag ändå nöjd. Annars hade jag kanske missat priskriget mellan 3 och Tele 2 och nu har vi skrivit om min sambos abonnemang.

Tidigare hade vi ett fastkostnadsabonnemang då vi inte har någon hemtelefon och hon ringer mycket. Nu fick hon en ny telefon med fri surf och en minskning på 150 kr i månadskostnad. Lite bindningstid känns inte lika avskräckande som förr då vi har en buffert som backar upp eventuella felaktiga beslut.

För övrigt vill jag tipsa om ett program som jag tycker var ganska trevligt även om jag bara hunnit se ett avsnitt, Around the world in 80 trades.(1 delen av första avsnittet)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar:

Auri sacra fames sa...

och nu har jag sett alla 5 avsnitt, trevlig program som visar att affärer inte alltid är så lätt =)