onsdag 30 september 2009

Riktigt kalla nätter

Inatt var det riktigt kallt och nu är vår luftpump igång (inte på någon hög temperatur men den går igång om det blir alldeles för kallt). Det är golven som kyler ner hela huset och det börjar kännas akut med mattköpet.

Eftersom det inte blir någon resa till IKEA så funderar vi på att åka till Rusta och handla. Jag har tittat på hemsidan och de har ett ganska stort utbud av billiga mattor så vi får åka dit och handla snart. Väldigt snart!

3 kommentarer:

The gemini sa...

Jag ska alldeles snart separera och flytta in till nytt boende, så din blogg är jätte bra för min ekonomis skull.

Men, nu till MATTOR. Om du köper mattor på Rusta så vill jag gärna höra lite vad du tycker om kvaliteten?? Jag måste nämligen ha en hel del mattor OCH det ska vara billigt, men inte skit, för då köper jag hellre dyrare. De ska vara lätta att damsuga och de ska ligga där de ligger :-)

Auri sacra fames sa...

Hej!
Jag ska återkomma med ett utlåtande när vi köpt mattor=)

Det är som du skriver, vissa saker går att köpa billigt (Ex billigt kakel till ett badrum är skört innan det sitter på väggarna men håller sedan lika bra som ett dyrt) men ibland måste saker köpas dyrare för att få den kvalité som förväntas. Jag vet själv inte hur det är med mattor än men vi har en fondvägg som tapetserats med en tapet från Rusta. Vi är väldigt nöjda med den och alla som gissat på kostnaden för tapeten har hamnat alldeles för högt=)

Nu börjar du väl inte på noll när du flyttar men annars så finns det mycket billigt på Gekås om du ska fylla upp t.ex. en lägenhet.

http://milstolpe.blogspot.com/2008/12/fynd-p-ge-ks-i-ullared.html

Lars sa...

Jag har köpt en liten längre matta till hallen på Rusta. Den är fin och verkar hålla bra än så länge, MEN det jag inte tänkte på riktigt när jag köpte den är att den är väldigt smal... Så tänk på måtten när du kollar på mattor!