lördag 9 maj 2009

Ett halvår

Nu har jag skrivit i denna blogg i ett halvår vilket har resulterat i nästan 300 inlägg. Tanken var att jag skulle använda bloggen som ett redskap till att styra upp min ekonomi vilket har fungerat bra.

Innan jag började så förväntade jag mig att min blogg skulle bli ett uppslagsverk i misslyckat tänkande och att de mer erfarna ekonomibloggarna skulle titta in och styra upp mina förvirrade tankar. Det blev inte riktigt som jag trodde men genom att läsa på så har jag ökat mitt kunnande inom ekonomi väsentligt.

Om jag minns rätt så fick jag min första kommentar på bloggen av Bodil på mitt inlägg om sparkonto med hög ränta. Det är riktigt kul att få kommentarer av sina läsare och på denna blogg leder helt klart Minna och Jacob Christoffer ligan över mängden kommentarer. Ett stort tack för alla kommentarer som jag fått på denna blogg! Det ger inspiration till att fortsätta skrivandet och jag försöker själv att bli bättre på att kommentera i andras bloggar istället för att bara vara en passiv läsare.

Läsarna på denna blogg är inte särskilt många men en del besöker bloggen fler gånger per dag. Det kan väl bero på att jag skrivit ganska mycket under visssa perioder. De få som har följt mig under en längre tid har säkert märkt att jag tänker ganska mycket och genom att skriva får jag sinnesro. Desto mer jag har att tänka på desto mer skriver jag.

När detta publiceras så tänker jag inte så mycket på ekonomi då jag står och fiskar regnbåge. Detta gör att det inte kommer att publiceras fler inlägg under denna helg. Om det är någon som blir besviken över detta så finns det alltid möjlighet att gå tillbaka och läsa gamla inlägg eller läsa i någon av de mycket läsvärda bloggarna som jag följer (finns en lista i vänsterspalten).

Jag tycker iofs att inläggen blir bättre med tiden och eftersom att jag inte visste vad en blogg var för något för 7 månader sedan så är det väl en naturlig utveckling.

Några tidigare inlägg för de läsare som inte följt mig så länge:
* Få bort hundhår ur soffan
* Fuck-of konto
* Att tänka som Aktiestinsen
(Kommentera gärna!)

Om det är dåligt väder och du inte har något att göra så kan jag även rekommendera en film som du hittar om du följer denna länk: Tänkvärd underhållning

Trevlig helg!


5 kommentarer:

Gustav sa...

Jag har en egen sinnessjuk stalker som valt ut just min lilla blogg att trakassera. Jag tycker det är ganska sött faktiskt. En alldeles egen sinnessjuk stalker! Det kan väl inte du stoltsera med, eller?

Auri sacra fames sa...

En stalker är något som jag absolut inte kan stoltsera med men det handlar väl om ett klassiskt fall av "Man får det man förtjänar" =)

Gustav sa...

Haha, ja så är det nog. :)

minna sa...

man kan nog tolka mig som en stalker, så mycket som jag kommenterar=)....har också lärt mig massor under min tid som "blogerska"

Auri sacra fames sa...

Som jag skrev, det är kul med kommentarer=)