torsdag 4 mars 2010

Första övningsrundan

Ikväll var det dags för min sambo att träna på att klippa mig. Frisören som tränade henne var nog den bästa frisör som någonsin haft med mitt hår att göra. Hon började med att förklara hur just mitt hår var tvunget att klippas med tanke på virvlar och tjocklek. Mitt i klippningen fick jag fixa till håret som jag brukar göra för att det skulle klippas efter hur det brukar ligga. Helt annorlunda mot de frisörer som kräver flera hundra kronor för ett snabbjobb utan eftertanke.

Jag blev väldigt nöjd men det blir inte enkelt för min sambo att lära sig. De hjälptes åt att klippa mig och nästa steg blir att köpa en egen sax som min sambo kan vänja sig vid. Det kommer nog ta ett antal klipptillfällen innan hon lärt sig mitt hår men efter det kommer det bli en löpande besparing.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, den här bloggen slår det mesta. Komisk läsning. Du är nog det snålaste som går i ett par skor. Jag tycker synd om människorna som är runt dig.

J sa...

När jag sa upp mig för att bli student köpte jag en hårtrimmer för 300 spänn och rakade av hela klabbet. Den investeringen har nog betalat sig 20-faldigt nu skulle jag tro.

Auri sacra fames sa...

Hej J!
Att raka sig är nog det mest ekonomiska och smidiga alternativet men jag tillhör den grupp med människor som absolut inte passar utan hår på huvudet=)

J sa...

Nej det är klart, det är inte för alla. =)

Auri sacra fames sa...

Hej Anonym:
För att lyckas svara på ditt inlägg så får jag nog dela upp det:

Ha ha, den här bloggen slår det mesta. Komisk läsning.
/Tack

Du är nog det snålaste som går i ett par skor./Stort tack, jag försöker!

Jag tycker synd om människorna som är runt dig. /De tycker nog mer synd om dig =)