tisdag 17 februari 2009

Insättning marginalen (forts enkel matematik)

Nu har jag satt in 11525 kr extra på Marginalen. Det är inga pengar som vi ska följa på bloggen i dagsläget men de gör mer nytta där än på mitt e-sparkonto. När jag tittade på mitt nya konto så såg jag att jag redan nu ser hur mycket ränta jag tjänat ihop hittills. Det var en trevlig funktion.

4 kommentarer:

Strävar Efter Finansiellt Oberoende sa...

Ser att du har sparkonto hos Marginalen, har övervägt det också. Trivs du med det, är det lätt att ha koll på sparpengarna hos dem?

Auri sacra fames sa...

Jag gillar mitt Marginalen konto. Kontot har en lättmanövrerad internetsida och när jag är inloggad så är jag bara ett klick från att se hur mycket ränta jag sparat ihop till hittills.

Tyvärr sänks räntan till 3% inom närmaste dagarna vilket du bör ta med i din beräkning. Jag har tappat kollen på hur räntan ser ut på övriga konton.

Strävar Efter Finansiellt Oberoende sa...

Det låter onekligen mycket bra tycker jag! Vi har flera sparkonton, men tyvärr så ligger "högsta" räntan just nu på 0,85%. (förutom det låsta fasträntekontot då) Så även en ränta på 3% låter lockande!
Jag tror bestämt att det blir ett marginalenkonto så snart vi flyttat. Vill ha lite koll på vad vi har kvar på det rörliga buffertkontot efter flytt.
Tack för svaret! =)

Auri sacra fames sa...

Det var så lite så! =)

(Det tar ett litet tag att öppna kontot, koder som ska skickas med rekomenderat brev m.m. Kanske är det lika bra att du startar det direkt så att du kan föra över så fort du har koll på Ert rörliga buffertkonto.)