onsdag 19 augusti 2009

Så gick tiggeriet

Ja det blev som jag misstänkte och hela noll läsare valde att lägga 1 minut av sin tid på att hjälpa mig med att ta mig vidare i spelet. Är det typiskt svenskt, vem vet? "Inte vill jag hjälpa en okänd person att tjäna pengar."

Själv skulle jag vilja skilja mig från den stora massan när det gäller tankesätt. Som ett litet projekt tänkte jag hjälpa bloggaren 40%procent på 20 år att marknadsföra hans sidor. Jag vet inte vem han är och han har säkert mer pengar än mig. Han har även goda kunskaper om utdelningsinvestering och en entrepenörsanda som gör att det ekonomiska avståndet mellan oss antagligen kommer att öka med tiden. Sen har han även ett par hundra fler läsare på sin blogg vilket gör att han egentligen inte behöver min hjälp.

Som ett första steg har jag gjort en liten egen amatörmässig banner i vänsterspalten. Länken går till sidan Ekonomifilm där jag spenderat ett antal timmar. Vad jag väntar på nu är att han drar igång sin sida Börsinformation så att jag kan slå på stort och slänga ut eller flytta på Tradedoublerannonsen överst på sidan. Där ska jag ha en banner till Börsinformation som verkar vara en givande sida efter vad jag läst hittills. (Skicka gärna en banner om du läser detta 40%, du får platsen gratis och utan förpliktelser i minst ett par månader)

Det är inte bara för att jag uppskattar allt jag lärt mig via 40% sidor. Jag vill även försöka bryta mig loss från de traditionella tankebanorna och skilja mig från den stora massan. Inte förrän då tror jag att jag har en möjlighet att lyckas i spelet.

Med tanke på sidan som mitt tiggeri handlade om så har jag hittat ett erbjudande som är klockrent. Chans på stora pengar och garanterat att du får de investerade pengarna tillbaka. Funderar på att utnyttja det själv och lösa spelet på annat håll.

Frågan är om jag orkar lägga 1 minut på att skriva ett blogginlägg om det så att mina okända läsare kan ta del av det? =)

5 kommentarer:

Auri sacra fames sa...

o nu har jag varit inne på Stockmans & Cornucopias bloggar och kollat igenom deras annonser genom att klicka. Synd att miljonär innan 30 inte har reklam, då hade jag kunnat klicka honom över miljonen=)

Anonym sa...

Är det något som är typiskt svenskt så är det att klaga på saker som är "typiskt svenskt". Öppna ett paypal-konto istället för att kräva att folk går med på skräpsidor som säljer deras kontaktuppgifter vidare till företag.

Auri sacra fames sa...

HAHA!Äntligen någon som reagerar med en kommentar. Jag är mest förvånad över att det inte kom på första inlägget.

Kanske har du rätt i att det är en typisk svensk kommentar men jag ska försöka ändra mig från det beteendet och försöka lära mig att tänka utanför de vanliga ramarna=)

Jag ville göra det enkelt (1 minut) och det är inte förrän du är med i tävlingar eller undersökningar som dina uppgifter skickas till företagen som sponsrar med vinsterna.

För övrigt så var det ett enskilt fall av tiggeri vilket gjorde att jag inte ansåg att det skulle vara nödvändigt att öppna upp ett paypalkonto.

Tack för kommentaren!

40procent 20år sa...

Hej!

Jag måste säga att jag uppskattar din ansträngning!

Nu har jag jobbat hård nästan 3 veckor nu och jag tror att jag blir klart max om några dagar!

Det kommer finnas banner för dem som uppskattar den nya hemsidan och gratis informationen och vill sponsra!

Återigen tack! Hoppas att du kommer att gilla den nya sidan!

Auri sacra fames sa...

Jag väntar med spänd förväntan på starten =)