tisdag 1 juni 2010

Plötsligt händer det...

Titeln är en slogan för en populär lott som menar att en person plötsligt står med en vinst. Själv tycker jag att denna slogan är mer negativt laddad om jag sätter den på mitt liv.

Ja, plötsligt händer det:

Golvet rör på sig för att små svarta myror hittat in i köket, datorn slutar fungera och en gammal lagning lossnar när du försöker sköta din munhygien med en så kallad placker. (Ska för övrigt ringa och ifrågasätta det jag betalat hos tandläkaren. Enligt kvittot så betalade jag för fyllning av två ytor vilket jag inte förstår när det bara var en tand som behandlades. 10 min arbete gav en kostnad på 1000 kr)Det är väl i stunder som detta som jag får försöka fokusera på det positiva istället. Jag fick faktiskt tid hos tandläkaren dagen efter att jag ringde och myrorna är små och svarta. Den här modellen av myror bär bara mat för att göda sin drottning och bits inte. När jag pratade med en kompis om datorn så visade det sig att han eventuellt kan fixa en ny dator till ett rabatterat pris. (vilken jag kan vänta på då jag lagat vår dator tillfälligt).

Med ett nytt fokus på en veckas händelser så känns det plötsligt lite bättre.

1 kommentar:

Auri sacra fames sa...

Tydligen kan en tand ha flera ytor som räknas och två låg i den nedre regionen av vad det kunde vara. Måste säga att jag blev positivt bemött med mina frågor, de sa att de tyckte att det var väldigt bra att jag ringde och frågade istället för att grubbla utan att agera=)