söndag 10 juli 2011

För att få vinst krävs det deltagande

För ett antal veckor sedan så var jag på en match med ett lokalt lag som vi (jobbet) är en av många sponsorer till. Tillsammans med två kundkontakter satt jag och åt och drack någon öl när matchvärden utlyste en tävling. Värden var den lokala golfklubben och tävlingen gick till enligt följande:

Muntligt blev vi instruerade att ställa oss upp om vi inte hade grönt kort. I nästa steg bad de oss som skulle vara intresserade av ett grönt kort att stå kvar och de andra att sätta sig ner. Nästan alla satte sig ner omgående. Visst kan det vara så att de absolut inte var intresserade av golf men det kändes mest som att det var osäkerheten kring vad som skulle hända efter som gjorde att många drog sig ur.

Urvalet var litet och jag hade varit i kontakt med personen som höll i valet av tävlande angående att vår skylt inte kommit upp dagarna innan. Detta gjorde att han kunde mitt namn och att jag var först att komma med bland de tre som skulle få tävla senare.
 
Lite träning innan och ett par skakiga golfslag senare så hade jag vunnit tävlingen, grönt kort och fritt spelande året ut. På torsdag börjar nybörjarkursen och det ska bli spännande att se hur det går. Jag har inte några planer på att lägga varje helg på golf framöver men jag har många kompisar som spelar så det kan nog bli några rundor framåt i tiden även om jag antagligen lägger spelandet på hyllan ett par år efter avklarad kurs.


3 kommentarer:

Dubblingsleken sa...

Många möjligheter öppnar sig bara man tackar ja till saker, grattis! :)

Classier Corn sa...

Grattis!
Blogghälsningar
Classier Corn

Auri sacra fames sa...

Tack ska Ni ha! =)